Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Wyrzucone itemki pojawiaja sie w slocie na buty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyrzucone itemy pojawiaja sie jako buty. i jest tu duzy problem bo jak zlapiesz kolejny item ten 1 przepada na zawsze. Jak to naprawic? pojawilo sie to nagle po aktualizacji na 1.4.5 r1 i potem cofnieciu do 1.4.5 r0.2

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

no wiesz ja tez mam server i tak zrobiłem wole żeby 1 raz itemy zniknęły niż były jakieś bugi ...

i jakoś działa i odrazu kit tools się naprawił ;d

Opublikowano

Przeinstaluj serwer/bukkita

poco spamujesz chyba wyraźnie było napisane że zmieniał/a bukkita

z tego co wiem bukkit 1.4.6 nie jest aż tak zbugowany 1 z moich serverów stoi na nim tylko musiałem to dopracować

czyli musisz zaktualizować pluginy takie jak NoCheatPlus,Essentials,WorldEdit i WorldGuard (bo u mnie tylko te nie działały)

i pozostaje bug z PermissionsEX który wogule nie działa (sensie że nikt nie może korzystać w przypasanych uprawnień) dlatego zamiast

PermissionsEX wgraj EssentialsGroupManager pobierz gotowe grupy i wgraj.Ponąć puszczenie fajerwerków zawiesza server ja jakos z kolegom wyjebałem 4 pełne dozowniki i server dalej stał tylko miałem spadek fps na kompie wiec tragedii nie ma

polecam zrobienie takiego testowego servera na kompie i tam testować pluginy

Opublikowano

...

poco spamujesz chyba wyraźnie było napisane że zmieniał/a bukkita

z tego co wiem bukkit 1.4.6 nie jest aż tak zbugowany 1 z moich serverów stoi na nim tylko musiałem to dopracować

czyli musisz zaktualizować pluginy takie jak NoCheatPlus,Essentials,WorldEdit i WorldGuard (bo u mnie tylko te nie działały)

i pozostaje bug z PermissionsEX który wogule nie działa (sensie że nikt nie może korzystać w przypasanych uprawnień) dlatego zamiast

PermissionsEX wgraj EssentialsGroupManager pobierz gotowe grupy i wgraj.Ponąć puszczenie fajerwerków zawiesza server ja jakos z kolegom wyjebałem 4 pełne dozowniki i server dalej stał tylko miałem spadek fps na kompie wiec tragedii nie ma

polecam zrobienie takiego testowego servera na kompie i tam testować pluginy

wgranie inne pluga niz permissions ex zabilo by mi serwer.. :) moje permissions zajmuje 1mb :D bo mam dosc duzo rang i kazda ma osobne permissions na kazdy swiat. Ale pex wypusilo juz testowa wersje na 1.4.6 i juz od 2 dni serwer smiga na 1.4.6. No padl tylko plugin od ksiazek.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...